Juridisch spreekuur op MBO College Amstelland
Bewoners van Amstelveen en omgeving kunnen er terecht met hun juridische problemen; bijvoorbeeld problemen met DUO, een geschil met de buren of problemen met studenthuisvesting. Voor deze en andere juridische zaken kan men nu wekelijks naar het Advocatenspreekuur in Innofix op MBO College Amstelland. Iedere dinsdagmiddag (m.u.v. de schoolvakanties) tussen 14.00 – 16.00 uur is er de mogelijkheid om zonder afspraak binnen te lopen bij een ervaren advocaat van Spuistraat10 Advocaten. Men krijgt gratis een deskundig advies waarmee vrijblijvend en snel inzicht wordt geven in de mogelijkheden, kosten en baten van een rechtsgang.

Waardevolle aanvulling op het onderwijsprogramma
De samenwerking van Spuistraat10 Advocaten met MBO College Amstelland is tot stand gekomen op initiatief van Ruud Krikke, directeur Spuistraat10 Advocaten en Kees Visser docent recht en stagebegeleider van de juridische opleiding. Zij zijn ervan overtuigd, dat een leer-werkbedrijf binnen de muren van de opleiding een waardevolle aanvulling is op het onderwijsprogramma. De studenten van MBO College Amstelland hebben verder vorm gegeven aan dit initiatief. Naast het uitvoeren van een maatschappelijke taak kunnen de studenten met dit initiatief zo ook praktijkervaring opdoen. Voor het juridisch spreekuur bieden ervaren studenten de eerste basishulp en waar nodig verwijzen zij door voor zaken waarin gespecialiseerde kennis noodzakelijk is.

Aanmelden is niet nodig, maar wie dat wil kan een afspraak maken voor het inloopspreekuur. Via e-mail: info@spuistraat10.nl of telefoon: 020-520 5100. Het adres van Innofix is Maalderij 37 in Amstelveen. Kijk op www.mbocollegeamstelland.nl voor meer informatie over MBO College Amstelland.

Ander nieuws

Nieuws Meer kansen voor mbo-studenten in de regio Nederland kampt met een tekort aan gekwalificeerde vakmensen. Dit vraagt om een sterke positionering van het mbo. Hilversum heeft met MBO College...
Nieuws Studenten ROC van Amsterdam – Flevoland vallen in de prijzen tijdens Skills The Finals Vijfendertig studenten van het ROC van Amsterdam - Flevoland streden om de nationale titel en wonnen vele medailles.
Nieuws Samenwerking beroepsonderwijskolom ICT en Media MBO College Hilversum gaat aansluitende opleidingsroutes tussen vmbo-mbo-hbo ontwikkelen en uitvoeren. MBO College Hilversum
Bekijk al het nieuws