Fit op je balkon
Studenten van de mbo-opleiding Sport & Gezondheid organiseerden op 29 mei een succesvolle beweegdag voor ouderen en gehandicapten die door de coronamaatregelen al veel te lang binnen zitten. De Nationale Balkonbeweegdag gaf ze een sportieve activiteit en bezorgde ze een gezellige, actieve dag.

Voor de studenten Kyara, Ilse, Jarni en Bram van MBO College Amstelland kwam dit evenement als geroepen. Door de coronacrisis konden zij hun praktijkexamen dit jaar niet uitvoeren. Toen zij hoorden van de Balkonbeweegdag hebben zij hun plannen omgegooid en binnen een week dit evenement georganiseerd voor de bewoners van Ons Tweede Thuis in Westwijk en Maccabiadelaan in Amstelveen. Zij werden ondersteund door Ellen en Mieke van Ons Tweede Thuis. De Balkonbeweegdag was een groot succes en zal volgend jaar zeker terugkeren, corona of niet.
 

Ander nieuws

Nieuws Meer kansen voor mbo-studenten in de regio Nederland kampt met een tekort aan gekwalificeerde vakmensen. Dit vraagt om een sterke positionering van het mbo. Hilversum heeft met MBO College...
Nieuws Studenten ROC van Amsterdam – Flevoland vallen in de prijzen tijdens Skills The Finals Vijfendertig studenten van het ROC van Amsterdam - Flevoland streden om de nationale titel en wonnen vele medailles.
Nieuws Samenwerking beroepsonderwijskolom ICT en Media MBO College Hilversum gaat aansluitende opleidingsroutes tussen vmbo-mbo-hbo ontwikkelen en uitvoeren. MBO College Hilversum
Bekijk al het nieuws