De Skills Heroes wedstrijden zijn gestart

Trots op je Skills

We zijn trots dat 23 talenten van het ROC van Amsterdam en 17 talenten van het ROC van Flevoland zich hebben geselecteerd voor deelname aan de landelijke Kwalificatiewedstrijden van december tot en met februari. Daar strijden zij om een finaleplaats voor de NK in maart 2022 in de Jaarbeurs Utrecht.  
 

Organisatoren Kwalificatiewedstrijden

Het ROC van Amsterdam organiseert vier landelijke Kwalificatiewedstrijden op de mbo-colleges: Schoonheidsspecialist en Kapper vinden plaats op MBO College Zuid. De wedstrijd Management Assistent vindt plaats op MBO College Zuidoost. De Kwalificatiewedstrijd Hotelreceptie vindt plaats in een hotel in Amsterdam. Wij ontvangen studenten van mbo-scholen uit het hele land om te strijden voor een finaleplaats in hun vakgebied.
 
De komende maanden gaan de kandidaten samen met de vakdocenten trainen en zich voorbereiden op de wedstrijden.
 

Skills Heroes

Skills Heroes zijn vakwedstrijden voor mbo’ers om ze uit te dagen en het beste uit zichzelf te halen, te excelleren in hun vak en hun talenten te ontwikkelen. Kijk voor meer informatie op www.skillsheroes.nl.

Ander nieuws

Nieuws Meer kansen voor mbo-studenten in de regio Nederland kampt met een tekort aan gekwalificeerde vakmensen. Dit vraagt om een sterke positionering van het mbo. Hilversum heeft met MBO College...
Nieuws Studenten ROC van Amsterdam – Flevoland vallen in de prijzen tijdens Skills The Finals Vijfendertig studenten van het ROC van Amsterdam - Flevoland streden om de nationale titel en wonnen vele medailles.
Nieuws Samenwerking beroepsonderwijskolom ICT en Media MBO College Hilversum gaat aansluitende opleidingsroutes tussen vmbo-mbo-hbo ontwikkelen en uitvoeren. MBO College Hilversum
Bekijk al het nieuws