Studenten MBO College West helpen bij vaccineren
De studenten ontvangen de bezoekers en plaatsen de vaccinatie. Daarnaast begeleiden zij de bezoekers naar de wachtruimte en zorgen voor een nauwkeurige afhandeling van de administratie. Iedere dag is er een kleine club studenten met een begeleider vanuit school aanwezig. De studenten worden op de werkvloer één op één begeleid door een medewerker van de GGD. 


Goed beslagen ten ijs
Het is een erkende stageplek. MBO College West werkt daarbij nauw samen met de GGD. De opleiding zorgt voor een goede voorbereiding op de werkzaamheden. Naast e-learning worden de praktische vaardigheden en theoretische kennis verder aangescherpt zodat de studenten goed beslagen ten ijs op hun stageplaats komen. In de komende periode krijgen meer studenten van verschillende zorgopleidingen, de kans om te helpen bij het vaccinatieprogramma.  
 

Ander nieuws

Nieuws Meer kansen voor mbo-studenten in de regio Nederland kampt met een tekort aan gekwalificeerde vakmensen. Dit vraagt om een sterke positionering van het mbo. Hilversum heeft met MBO College...
Nieuws Studenten ROC van Amsterdam – Flevoland vallen in de prijzen tijdens Skills The Finals Vijfendertig studenten van het ROC van Amsterdam - Flevoland streden om de nationale titel en wonnen vele medailles.
Nieuws Samenwerking beroepsonderwijskolom ICT en Media MBO College Hilversum gaat aansluitende opleidingsroutes tussen vmbo-mbo-hbo ontwikkelen en uitvoeren. MBO College Hilversum
Bekijk al het nieuws