Amsterdamse raads- en collegeleden, bedankt
Beste Amsterdamse raads- en collegeleden,

Namens al onze studenten en collega’s in het Amsterdamse mbo: veel dank voor de samenwerking in de afgelopen jaren! Onze mbo-studenten vormen de motor van de stad en maken Amsterdam een plek om trots op te zijn. Door gezamenlijke inzet van raadsleden, de gemeente Amsterdam en de mbo-instellingen, hebben we de Amsterdamse MBO-Agenda gerealiseerd. De MBO-Agenda heeft een impuls gegeven aan samenwerking in de stad en aan innovatie en versterking van het Amsterdamse mbo. We zijn trots op de behaalde resultaten en trots op hoe onze studenten en collega’s zich met passie inzetten voor het mbo. Bedankt!

Namens diezelfde studenten en collega’s: een warm welkom aan de nieuwe raadsleden! De stad heeft veel ambities, en wij helpen jullie graag met de plannen om deze waar te maken. De viering van het 750-jarig bestaan van Amsterdam, de transitie naar een circulaire economie, voldoende huizen, goede zorg en het creëren van een open en creatieve stad: mbo’ers zijn cruciaal bij deze belangrijke ambities. Door ons samen in te blijven zetten voor het Amsterdamse mbo, maken we de stad nog mooier.

We kijken er naar uit om samen verder aan het werk te gaan voor Amsterdam!

Namens het mbo in de stad.

De MBO-Agenda is een samenwerking tussen gemeente Amsterdam en de mbo-instellingen ROC van Amsterdam, Mediacollege Amsterdam, Hout- en Meubileringscollege en ROC TOP.
 

Ander nieuws

Nieuws Meer kansen voor mbo-studenten in de regio Nederland kampt met een tekort aan gekwalificeerde vakmensen. Dit vraagt om een sterke positionering van het mbo. Hilversum heeft met MBO College...
Nieuws Studenten ROC van Amsterdam – Flevoland vallen in de prijzen tijdens Skills The Finals Vijfendertig studenten van het ROC van Amsterdam - Flevoland streden om de nationale titel en wonnen vele medailles.
Nieuws Samenwerking beroepsonderwijskolom ICT en Media MBO College Hilversum gaat aansluitende opleidingsroutes tussen vmbo-mbo-hbo ontwikkelen en uitvoeren. MBO College Hilversum
Bekijk al het nieuws