Amsterdamse raads- en collegeleden, bedankt
Beste Amsterdamse raads- en collegeleden,

Namens al onze studenten en collega’s in het Amsterdamse mbo: veel dank voor de samenwerking in de afgelopen jaren! Onze mbo-studenten vormen de motor van de stad en maken Amsterdam een plek om trots op te zijn. Door gezamenlijke inzet van raadsleden, de gemeente Amsterdam en de mbo-instellingen, hebben we de Amsterdamse MBO-Agenda gerealiseerd. De MBO-Agenda heeft een impuls gegeven aan samenwerking in de stad en aan innovatie en versterking van het Amsterdamse mbo. We zijn trots op de behaalde resultaten en trots op hoe onze studenten en collega’s zich met passie inzetten voor het mbo. Bedankt!

Namens diezelfde studenten en collega’s: een warm welkom aan de nieuwe raadsleden! De stad heeft veel ambities, en wij helpen jullie graag met de plannen om deze waar te maken. De viering van het 750-jarig bestaan van Amsterdam, de transitie naar een circulaire economie, voldoende huizen, goede zorg en het creëren van een open en creatieve stad: mbo’ers zijn cruciaal bij deze belangrijke ambities. Door ons samen in te blijven zetten voor het Amsterdamse mbo, maken we de stad nog mooier.

We kijken er naar uit om samen verder aan het werk te gaan voor Amsterdam!

Namens het mbo in de stad.

De MBO-Agenda is een samenwerking tussen gemeente Amsterdam en de mbo-instellingen ROC van Amsterdam, Mediacollege Amsterdam, Hout- en Meubileringscollege en ROC TOP.
 

Ander nieuws

Nieuws Team MBO College Zuidoost 'Onderwijs team van het jaar' Tijdens het ‘Dit is MBO Ambassadeursgala’ in Apeldoorn is team Helpende Zorg en Welzijn van MBO College Zuidoost uitgeroepen tot &lsquo... MBO College Zuidoost
Nieuws ROC van Amsterdam - Flevoland en windenergiesector werken samen aan duurzaamheidsvraagstuk MBO College Airport
Nieuws Medailleregen tijdens Skills The Finals Studenten ROC van Amsterdam - Flevoland vallen in de prijzen tijdens Skills The Finals.
Bekijk al het nieuws