Maak kennis met onze ambassadeurs voor Mbo’ers Pakken Aan
Tijdens het Ambassadeursgala in mei wordt de uiteindelijke winnaar gekozen. Dit jaar gaan Jennifer Asso, student van MBO College Poort, en Thibo Brockbernd, student van MBO College Hilversum, namens het ROC van Amsterdam - Flevoland de strijd aan om de Landelijke Ambassadeur mbo 2022 te worden.

Ambassadeur Jennifer Asso

Jennifer is dit collegejaar gestart met de opleiding Sport & Recreatie niveau 2 bij MBO College Poort. Na haar opleiding wil ze graag personal trainer worden en een eigen sportschool openen, omdat ze anderen wil helpen gezonder te worden. Ook wil ze iets doen met haar talenknobbel; Jennifer spreekt Arabisch (moedertaal), Nederlands, Engels en Koreaans. Daarnaast ontwerpt ze kleding. Jennifer is spontaan en enthousiast, legt makkelijk contact en heeft een luisterend oor voor anderen. Ze is nieuwsgierig en vindt het belangrijk dat studenten zichzelf kunnen zijn.

Wil je meer weten of Jennifer? Bekijk hier haar persoonlijke pagina op ditismbo.nl.

Ambassadeur Thibo Brockbernd

Thibo volgt de opleiding tot AV-specialist op MBO College Hilversum. Hij zit nu in zijn derde en tevens laatste jaar. Op 17-jarige leeftijd is hij zijn eigen onderneming gestart. Hiervoor maakt hij maakt video’s, foto’s en vlogs voor diverse bedrijven. Thibo is een gedreven, enthousiaste en leergierige student die openstaat voor kritiek, maar zeker ook zijn eigen licht laat schijnen op een onderwerp waar hij een mening over heeft of verstand van heeft. Hij kan op de juiste manier met zijn studiegenoten communiceren en zal dat ook zeker goed kunnen toepassen tijdens het programma Mbo'ers Pakken Aan.

Wil je meer weten of Thibo? Bekijk hier zijn persoonlijke pagina op ditismbo.nl.

Mbo’ers Pakken Aan

Mbo'ers Pakken Aan laat zien dat mbo-studenten met twee benen in de maatschappij staan. Kijkers maken kennis met hun motivatie en hun talenten. Door een professionele jury worden ze onder meer beoordeeld op hun oplossend vermogen, communicatieve vaardigheden en leiderschapskwaliteiten. Alle deelnemende scholen dragen zo bij aan de versterking van de communicatie over het mbo.

Wil jij Thibo en Jennifer ook volgen in hun deelname aan Mbo’ers Pakken Aan? Houd dan youtube.nl/ditismbo in de gaten. Hier worden de spannende afleveringen in de race naar Landelijk Ambassadeur mbo 2022 gedeeld.
 

Ander nieuws

Nieuws Student Mia verzorgt haarstyling van politici tijdens Prinsjesdag Op de derde dinsdag van september begon Mia Wakefield, student Haarverzorging op MBO College Zuid, onderdeel van het ROC van Amsterdam - Flevoland,... MBO College Zuid
Nieuws Aardbeving Marokko Marokko is getroffen door een verwoestende aardbeving met vele slachtoffers. Onze gedachten zijn bij de vele slachtoffers en de hulpdiensten ter...
Nieuws ROC TOP en het ROC van Amsterdam-Flevoland zetten samen volgende stap Verkenning voor sterk beroepsonderwijs in de MRA succesvol.
Bekijk al het nieuws