Studenten Veiligheidscollege leggen krans voor slachtoffers Slag om Passchendaele
Afgelopen week is, onder leiding van twee militaire instructeurs van MBO College Zuidoost - Veiligheidscollege, een groep Veiligheid & Vakmanschap-studenten op battlefield-tour geweest in België.

Ze werden onder andere geïnformeerd over de slag bij 'Passchendaele’.  

Opleidingsmanager Veiligheidscollege Debby Saptenno: "Passchendaele is niet alleen een begrip in de geschiedenis van de Eerste Wereldoorlog, maar ook het symbool van de grote zinloosheid van het oorlogsgeweld. Juist in deze tijd willen we studenten een stukje bewustzijn bij brengen."
 
De studenten hebben het initiatief genomen om na het blazen van de 'Last Post' een krans te leggen als eerbetoon aan de vele slachtoffers die zijn gevallen.
whatsapp-image-2022-03-10-at-85450-pm-2.jpeg
Met de situatie in Oekraïne in het achterhoofd was het een indrukwekkende en bewogen reis.

whatsapp-image-2022-03-10-at-85451-pm-1.jpeg

Ander nieuws

Nieuws Meer kansen voor mbo-studenten in de regio Nederland kampt met een tekort aan gekwalificeerde vakmensen. Dit vraagt om een sterke positionering van het mbo. Hilversum heeft met MBO College...
Nieuws Studenten ROC van Amsterdam – Flevoland vallen in de prijzen tijdens Skills The Finals Vijfendertig studenten van het ROC van Amsterdam - Flevoland streden om de nationale titel en wonnen vele medailles.
Nieuws Samenwerking beroepsonderwijskolom ICT en Media MBO College Hilversum gaat aansluitende opleidingsroutes tussen vmbo-mbo-hbo ontwikkelen en uitvoeren. MBO College Hilversum
Bekijk al het nieuws