Het jaarmagazine 2023 staat online!
Het Jaarmagazine 2023 staat online! In dit magazine kijken we terug op 2022, ons jubileumjaar waarin het ROC van Amsterdam - Flevoland haar 25-jarig bestaan vierde. Daarnaast was 2022 het jaar waarin de coronabeperkingen werden afgebouwd en onze studenten en medewerkers weer volledig naar school konden.

Er stonden drie hoofdthema's in 2022 op onze agenda:
  • Focus op welzijn van studenten en medewerkers
  • Flexibilisering van het onderwijs door Leven Lang Ontwikkelen
  • Focus op verbinding in en tussen de teams voor innovatief en flexibel onderwijs
In 2022 vonden ook diverse bijeenkomsten voor medewerkers en studenten plaats met als doel bewustwording te creëren over de in 2021 ontwikkelde meerjarenstrategie 2022-2026. Het doet ons goed te zien dat de meerjarenstrategie steeds meer is gaan leven binnen de organisatie en zichtbaar wordt gedragen. Zoals bij MBO College Airport, waar in 2022 als eerste mbo-college in de wereld een elektrisch vliegtuig werd aangeschaft.

Wij bedanken alle collega's en studenten voor hun veerkracht tijdens de afgelopen jaren. Wij waarderen het zeer hoe zij zich elke dag weer inzetten, om alle ontwikkelingen binnen onze organisatie mogelijk te maken.

Alvast veel leesplezier toegewenst!

Edo de Jaeger, Gaby Allard en Bijar Altalabani
Raad van Bestuur ROC van Amsterdam - Flevoland

» Bekijk het Jaarmagazine

NB: Wil jij het Jaarmagazine of een van de pagina's uit het Jaarmagazine delen met andere geïnteresseerden? Op elke pagina staat een deeloptie zodat je de content gemakkelijk via diverse kanalen kunt delen. 

Ander nieuws

Nieuws Meer kansen voor mbo-studenten in de regio Nederland kampt met een tekort aan gekwalificeerde vakmensen. Dit vraagt om een sterke positionering van het mbo. Hilversum heeft met MBO College...
Nieuws Studenten ROC van Amsterdam – Flevoland vallen in de prijzen tijdens Skills The Finals Vijfendertig studenten van het ROC van Amsterdam - Flevoland streden om de nationale titel en wonnen vele medailles.
Nieuws Samenwerking beroepsonderwijskolom ICT en Media MBO College Hilversum gaat aansluitende opleidingsroutes tussen vmbo-mbo-hbo ontwikkelen en uitvoeren. MBO College Hilversum
Bekijk al het nieuws