LOB Experience: de aftermovie

Van tandartsassistent tot juridische hulpverlening en drone engineering. Tijdens Skills The Finals konden jongeren met bijna honderd verschillende LOB-activiteiten meedoen. Op deze manier kregen ze een goed beeld van de verschillende mbo-opleidingen en beroepen. 

Aftermovie
Dankzij verschillende studenten en medewerkers van het ROC van Amsterdam - Flevoland konden de bezoekers meedoen aan de activiteiten van de LOB Experience. Bekijk in onderstaande video de aftermovie om hier een indruk van te krijgen.


LOB Experience
Tijdens de LOB Experience kunnen jongeren uit vmbo en mbo zichzelf op een leuke, uitdagende manier oriënteren op hun toekomst. Net als in de echte wereld wordt de praktijk van beroepen nagebootst, zodat jongeren blijvende ervaringen opdoen die te gebruiken zijn voor hun school- en studiekeuze en loopbaandossier.

Ander nieuws

Nieuws Meer kansen voor mbo-studenten in de regio Nederland kampt met een tekort aan gekwalificeerde vakmensen. Dit vraagt om een sterke positionering van het mbo. Hilversum heeft met MBO College...
Nieuws Studenten ROC van Amsterdam – Flevoland vallen in de prijzen tijdens Skills The Finals Vijfendertig studenten van het ROC van Amsterdam - Flevoland streden om de nationale titel en wonnen vele medailles.
Nieuws Samenwerking beroepsonderwijskolom ICT en Media MBO College Hilversum gaat aansluitende opleidingsroutes tussen vmbo-mbo-hbo ontwikkelen en uitvoeren. MBO College Hilversum
Bekijk al het nieuws