Twee Hybride leeromgevingen leren elkaar beter kennen
Zij zijn ontvangen op de hybride leeromgeving van Vivium locatie Naarderheem. Wij hebben informatie uitgewisseld over de opleiding Zorgprofessional plus en over de hybride en innovatieve leeromgeving van Vivium. Afgelopen maandag (25 sept) hebben wij een werkbezoek gebracht aan de hybride leeromgeving bij Van der Valk Breukelen. Leren van en met elkaar, de kracht van samenwerken pakken en een unieke kans benutten om ‘letterlijk’ een kijkje te nemen in de keuken van een andere opleiding.

Wij raden het iedereen aan om zo’n kans te creëren en over de grenzen van je eigen afdeling heen te gaan netwerken. Het was een hele leuke, interessante en inspirerende middag.

Ander nieuws

Nieuws Izone viert jubileum met gastles van Sofyan Mbarki en Constantijn van Oranje Izone bestaat dit jaar vier jaar en dat is gevierd met het Izone Fest bij Izone Zuidoost. De aftrap van Izone Fest is gedaan door wethouder Sofyan...
Nieuws Meer kansen voor mbo-studenten in de regio Nederland kampt met een tekort aan gekwalificeerde vakmensen. Dit vraagt om een sterke positionering van het mbo. Hilversum heeft met MBO College...
Nieuws Studenten ROC van Amsterdam – Flevoland vallen in de prijzen tijdens Skills The Finals Vijfendertig studenten van het ROC van Amsterdam - Flevoland streden om de nationale titel en wonnen vele medailles.
Bekijk al het nieuws