Open Dag do 12 okt
16.00 - 20.00 uur

Gaat uw kind binnenkort een opleidingskeuze maken?

Een opleiding kiezen is niet zomaar iets. Gelukkig kunt u als ouder/verzorger daarbij helpen. Bijvoorbeeld door mee te gaan naar Open Dagen en samen te kijken naar de mogelijkheden. 
 

Open Dag
Een Open Dag is hét moment om meer te zien en te horen over een opleiding en/of locatie. Op donderdag 12 oktober tussen 16.00 en 20.00 uur is de eerstvolgende Open Dag op onze mbo-colleges in Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Hoofddorp en Hilversum. Kom samen met uw kind langs en maak kennis met het ROC van Amsterdam! 

» Inschrijven Open Dag

Lukt het niet om naar de Open Dag van 12 oktober te komen? Er komen dit schooljaar nog meer Open Dagen aan. U vindt hier een overzicht van alle data en locaties van de Open Dagen. 
 

Studiekeuzehulp
Het is natuurlijk belangrijk dat uw kind straks de juiste opleiding kiest. Hoe helpt u uw kind bij het maken van deze keuze? We hebben een aantal studiekeuzetips voor u op een rijtje gezet.

» Bekijk de studiekeuzetips
 

Aanmelden voor een opleiding
Is uw kind er al uit? Het is verstandig om niet te lang te wachten met aanmelden. Op deze pagina leggen we uit hoe uw kind zich kan aanmelden voor een opleiding. Hier leest u ook meer over de vervolgstappen na het aanmelden.

» Aanmelden opleiding

 


Inschrijven Open Dag (12 okt)