Bouw & Infra niveau 4

De bouw is een spannende, innovatieve en energieke sector waar altijd veel gebeurt.

Vind je het leuk om te werken aan interessante projecten en houd je van die dynamiek? Dan is een opleiding in de bouw vast iets voor jou.

Met de niveau 4-opleidingen Bouw & Infra van het ROCvA kun je heel veel kanten op. En dat zijn er meer dan jij denkt. Zo kun je gaan werken bij de aanleg van spectaculaire projecten als de Noord/Zuid-lijn, als uitvoerder op een bouwplaats, maar ook bij een hip en creatief architectenbureau dat zich richt op duurzaamheid.

Tijdens deze opleidingen leer je veelgevraagde skills. Bijvoorbeeld leiding geven, ontwerpen, adviseren en plannen. Daarbij sta je met beide benen in de wereld van vandaag, en morgen…

Welke opleiding je ook kiest, je draagt altijd bij tot een betere en duurzamere stad. Dit wordt vast de beste keuze die je ooit gemaakt hebt!

Middenkaderfunctionaris Bouw

Uitvoerder Bouw en InfraIn de bouw kun je als middenkaderfunctionaris bouw alle kanten op. Zo kun je als uitvoerder werkzaamheden aansturen op een bouwplaats. Bijvoorbeeld bij de bouw van een woonwijk. Je kunt ook bouwkundig tekenaar worden. Dan maak je mooie ontwerpen bij een architectenbureau. Of je gaat aan de slag bij een woningbouwvereniging als medewerker bouw en woningtoezicht.
Wat je ook kiest, je bent altijd bezig met het maken van bouwwerken. Je geeft leiding en je neemt zelfstandig beslissingen. Een baan met veel uitdagingen!

» Meer info en aanmelden

Middenkaderfunctionaris Infra

Middenkaderfunctionaris InfraWil jij meewerken aan de aanleg van snelwegen en bruggen? Of aan de bouw van dijken en tunnels? Kies dan voor de opleiding Middenkaderfunctionaris Infra. Jij bent een specialist op het gebied van infratechniek. Je wordt bijvoorbeeld technisch tekenaar. Je werkt dan bouwplannen uit in bouwtekeningen. Of je geeft als opzichter leiding aan de werkzaamheden op een bouwterrein. Je werkt met vakmensen, projectontwikkelaars, overheidsinstanties en constructeurs. Je werkt voor verschillende opdrachtgevers. Je moet dus ook goed kunnen overleggen met andere partijen.

» Meer info en aanmelden 

Uitvoerder Bouw en Infra

Uitvoerder Bouw en InfraWil je een leidinggevende functie op een bouwplaats? Doe dan de opleiding Uitvoerder Bouw en Infra. Waar gebouwd wordt, daar ben jij! Of het nu een snelweg, een spoorweg of een woonwijk is. Jij bent verantwoordelijk voor het project. Je zorgt ervoor dat alle metselaars, timmerlieden en andere bouwvakkers weten wat ze moeten doen. Ook regel je dat er genoeg cement, hout en gereedschap is. Je moet dus alles goed in de gaten houden! Als er iets misgaat, los jij het op. Veel regelen en plannen dus. Elke keer als jullie een bouwproject opleveren, heb jij weer iets om trots op te zijn! 

» Meer info en aanmelden