Handel en Ondernemen Winkel en Webshop

Vind je het leuk mensen te adviseren bij hun aankoop? Ben je flexibel en ondernemend? Stap dan in de wereld van Handel en Ondernemen.

Lijkt het je leuk in een winkel of voor een webshop te werken? Of wil je misschien zélf de markt veroveren? In de wereld van Handel en Ondernemen is alles mogelijk.
 
Als medewerker in een winkel zorg je voor tevreden klanten. Dat is meer dan de kassa bedienen of de voorraden bijhouden. Met je uitgebreide productkennis kun je klanten goed adviseren en denk je na over de promotie van artikelen.

Als manager geef je leiding aan een team en bepaal je voor een groot deel wat er in de winkel gebeurt. Je zorgt voor een goede omzet en een opvallende uitstalling van producten.
 
Droom je ervan eigen baas te worden? Bijvoorbeeld van een webshop? Dan heb je lef nodig. Je moet flexibel en ondernemend zijn. En razendsnel kunnen inspelen op de actualiteit en de concurrentie. Alle basiskennis die je daarvoor nodig hebt, leer je in onze opleidingen.
 
Handel staat nooit stil. Als je wilt werken in de deze wereld, dan zijn enthousiasme en nieuwsgierigheid belangrijke eigenschappen.
 
Heb je na afronding van onze opleidingen nog meer ambitie? Er zijn tal van mogelijkheden om je te specialiseren of door te studeren in de (internationale) handel!

Entree Handel (niveau 1)
Entree Handel (niveau 1)Vind jij het leuk mensen te helpen? Bij Entree Handel staat het contact met de klant voorop. Je geeft informatie en advies. Daarnaast help je met het inrichten van de winkel en houd je de voorraad bij.

Heb je vmbo gedaan, maar heb je geen diploma? Met deze opleiding kun je direct doorstromen naar werk of naar een niveau 2-opleiding. Als je sociaal en klantgericht bent, is dit de perfecte keuze! 

» Meer info en aanmelden
 

Verkoper (niveau 2)

Verkoper (niveau 2)Wil je aan de slag in een winkel of warenhuis? Kies dan voor de opleiding Verkoper. In dit vak denk je mee met de klant en geef je advies. Daarbij kun je zelfstandig werken.

Zo zorg je voor mooie en opvallende presentaties van de artikelen in de winkel. Ook neem je nieuwe voorraden in ontvangst en doe je de administratie. Je leert alles om een goede verkoper te zijn, degene met de magic touch!

» Meer info en aanmelden

 

Verkoopspecialist (niveau 3)

Verkoopspecialist (niveau 3)Het woord 'specialist' zegt genoeg. Als verkoopspecialist ben je in de eerste plaats een erg goede verkoper. Je weet alles over de producten die je verkoopt en kunt een uitgebreid advies geven.

Daarbij heb je overzicht. Je kunt meedenken over de zaak en nieuwe collega’s begeleiden. Zie jij jezelf als een echte professional met een commerciële instelling? Dan is deze opleiding iets voor jou.

» Meer info en aanmelden 
 

Manager Retail (niveau 4)

Manager Retail (niveau 4)Lijkt het je gaaf leiding te geven aan een vestiging van een groot bedrijf? Als Manager Retail ben jij verantwoordelijk voor de locatie waar je werkt. Je weet wat er moet gebeuren en neemt beslissingen.

Je kunt omgaan met uitdagingen en met mensen. Omzet verhogen, leiding geven aan personeel, problemen oplossen: alles ligt bij jou. Met deze opleiding kun je natuurlijk ook voor jezelf beginnen!

» Meer info en aanmelden