Financiële Beroepen

Bij elk bedrijf moeten de cijfers op orde zijn. Kunnen ze op jou rekenen?
 

Hou je van cijfers en tabellen? Ben je nauwkeurig tot ver achter de komma? Vind je het leuk om samen te werken en anderen te helpen? Dan is een opleiding in de richting Administratie & Financiële Beroepen iets voor jou.

In deze sector help je bedrijven om hun geldzaken overzichtelijk te maken. Je controleert of klanten op tijd betalen en checkt of er winst wordt gemaakt. Of je werkt op een financiële/administratieve afdeling die de urenadministratie bijhoudt en salarissen betaalt. 
 
Als bedrijfsadministrateur of junior assistant accountant ben je nog gespecialiseerder. Je maakt dan de jaarrapportage voor de directie en geeft soms advies. Of je helpt particulieren en kleine bedrijven bij hun belastingaangifte en boekhouding.
 
Lijkt het je leuk om in deze sector te werken? Dan moet je heel nauwkeurig zijn en goed kunnen rekenen. Je kunt uitstekend plannen en zorgt ervoor dat alles klopt. Daarnaast verzamel en registreer je data en persoonlijke gegevens. Ben je betrouwbaar en goed in dit werk? Dan kun je overal aan de slag.

Medewerker (Financiële) Administratie (niveau 2)

Medewerker (Financiële) Administratie (niveau 2)Als medewerker (financiële) administratie werk je bij een administratiekantoor of op de afdeling administratie van een bedrijf. Je voert gegevens in van rekeningen en andere papieren.

Ook zorg je ervoor dat de post die binnenkomt verdeeld wordt. Je hebt altijd te maken met veel documenten. Die berg je netjes op, zodat ze later snel terug te vinden zijn. 

» Meer info en aanmelden

 

Financieel Administratief Medewerker (niveau 3)

Financieel Administratief Medewerker (niveau 3)In dit vak werk je meestal bij de financiële administratie van een bedrijf. Je verzamelt allerlei financiële gegevens. Samen met je collega's zorg je ervoor dat de administratie klopt. Zo kan de directie precies zien of het bedrijf financieel gezond is.

Wil jij een baan met veel mogelijkheden om door te leren? En ben je goed in wiskunde en economie? Dan is deze opleiding een goed startpunt.

» Meer info en aanmelden

 

Bedrijfsadministrateur (niveau 4)

Bedrijfsadministrateur (niveau 4)Ben jij een kei in economie en wiskunde? Hou je ervan overzichten te maken en alles door te rekenen? Dan is deze opleiding iets voor jou.

Als bedrijfsadministrateur ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie. De directie wil van jou weten hoe de zaken ervoor staan. Jij zorgt dus dat alle rekeningen worden betaald. Ook maak je met je collega’s op vaste momenten rapportages.

» Meer info en aanmelden 
 

Junior Assistent Accountant (niveau 4)

Junior Assistent Accountant (niveau 4)Als junior assistent-accountant werk je bij een accountantskantoor. Je helpt klanten bij hun financiële administratie. Wiskunde en economie zijn je op het lijf geschreven.

Je weet alles van de boekhouding en belastingaangifte van de klant. Maar je bent ook sociaal heel sterk. Je belt veel om informatie te vragen of spreekt met klanten af. Dat maakt dit werk leuk, uitdagend en afwisselend.

» Meer info en aanmelden