Flex-opleidingen Business Studies

Je kunt nu een aantal opleidingen van Business Studies versneld volgen, zodat je sneller door kunt studeren of aan de slag kunt. Dit noemen we flex-opleidingen.

Denk je aan Business, dan denk je aan een carrière op Administratief-, Juridisch-, of Secretarieel gebied of in de Marketing & Communicatie. In deze sectoren draait alles om dienstverlening, aan bedrijven en consumenten. Na je opleiding kun je bij veel bedrijven aan het werk. Want elk bedrijf heeft wel een secretaresse, bedrijfsadministrateur, juridisch administratief dienstverlener, of medewerker marketing en communicatie nodig!
 
Dit zijn de flex-opleidingen waaruit je kunt kiezen:

Juridisch Administratief Dienstverlener

Wil jij helpen bij het uitvoeren van regels in ons land? Lijkt het je leuk om uitleg te geven over regelingen en procedures? Kun je hard werken? Dan is Juridisch Administratief Dienstverlener (Flex-opleiding) misschien iets voor jou. Dit is een flexibele versie van de opleiding Juridisch Administratief Dienstverlener. Daarna kun je bijvoorbeeld werken bij een gemeente, het UWV, OM, rechtbanken, advocatenkantoor, notaris of incassobureau. Daar beoordeel je bijvoorbeeld of iemand recht heeft op een uitkering. Of je verzamelt en controleert gegevens voor een rechtszaak. Je kunt ook verder leren na deze opleiding.

» Meer info en aanmelden
 

Junior Assistent-Accountant

Wil jij van economie en wiskunde je beroep maken? En ben je bereid om hard te studeren zodat je eerder klaar bent? Meld je dan aan voor de flex-opleiding Junior Assistent Accountant. Je wordt opgeleid tot junior assistent accountant. Als assistent accountant heb je veel contact met klanten. Je helpt ze bij hun boekhouding. Daarnaast werk je de dagboeken bij en je maakt rapporten voor de afsluiting van een bepaalde periode. Bijvoorbeeld een jaarverslag.

» Meer info en aanmelden
 


Bedrijfsadministrateur

Ben jij goed in economie en wiskunde? Dan is de flex-opleiding Bedrijfsadministrateur wat voor jou! Na je opleiding heb je veel mogelijkheden om verder te leren. Als bedrijfsadministrateur hou je de financiële administratie bij van een bedrijf. Of je werkt bij een kantoor dat de administratie voor andere bedrijven verzorgt. Je bent bijvoorbeeld bezig met de debiteuren- en crediteurenadministratie. Je zorgt ervoor dat alle rekeningen die binnenkomen of uitgaan, worden betaald. Ook maak je met je collega’s op vaste momenten in het jaar rapportages. Zo laat je de directie zien hoe de organisatie er financieel voorstaat.

» Meer info en aanmelden
 

Medewerker Marketing & Communicatie

Wil je van marketing en communicatie je beroep maken? Ben je gemotiveerd om in korte tijd veel te leren over dit vakgebied? Dan is de flexibele opleiding Medewerker Marketing & Communicatie misschien iets voor jou. Dit is de flexibele versie van de opleiding Medewerker Marketing & Communicatie. Met je diploma kun je door naar een hbo-opleiding, bijvoorbeeld Commerciële Economie, Communicatie of Eventmanagement. Of je gaat aan de slag bij een webwinkel, een grote onderneming of een startend bedrijf dat zich bezighoudt met vernieuwende ideeën (start-up).

» Meer info en aanmelden