Ajax - supporters van talent

Ajax en het ROC van Amsterdam, samen zijn we supporters van talent. We investeren in talentvolle jongeren en helpen ze op weg naar een mooie toekomst. Ajax en het ROCvA werken daarvoor nauw samen. Als ROCvA-student levert je dat mooie kansen op!  

Ajax als leerbedrijf

Als student heb je een unieke kans om stage te lopen bij Ajax. Om een wereldberoemde club als Ajax goed te laten functioneren, is meer nodig dan voetballers. Er zijn veel professionals aan het werk. Dit biedt kansen voor studenten van verschillende opleidingen. Zij kunnen stagelopen in de Amsterdam ArenA of op trainingscomplex De Toekomst. Denk aan:
  • Hostesses tijdens wedstrijden in de ArenA
  • koks die koken voor Ajax spelers op De Toekomst
  • studenten Handel die Ajax-producten verkopen in de Fanshop
  • studenten die Ajax helpen bij het organiseren van evenementen
  • studenten Media die beelden maken van de trainingen voor analyse door voetballers en trainers 
Natuurlijk is er één vereiste als je stage wilt lopen bij Ajax: je hebt de echte Ajax-mentaliteit nodig. Dat betekent dat je sportief bent, kansen ziet en grijpt, niet opgeeft en goed kan samenwerken. 

Evenementen

Ajax organiseert regelmatig evenementen waar ROCvA-studenten worden ingezet. Denk aan hosting, catering, logistiek, evenementenorganisatie en beveiliging. Voor studenten zijn deze evenementen een mooie leerplek. Bij de organisatie van grote evenementen als de Aegon Future Cup en (inter)nationale wedstrijden komt natuurlijk veel kijken.

Supporter van talent, supporter van Ajax

Als supporter van talent biedt Ajax ROCvA-studenten speciale aanbiedingen. Zo kun je als ROCvA-student een gratis clubcard aanvragen waarmee je regelmatig leuke aanbiedingen voor wedstrijden e.d. toegestuurd krijgt.