Bambé vertelt

Bambé vertelt over de kappersopleiding die zij volgt. 
Welke opleiding volg je?

"Ik volg de opleiding Haarstylist, dit is een opleiding op niveau 3." 
 

Waarom heb je voor deze opleiding gekozen?

"Ik heb voor deze opleiding gekozen, omdat als kind zijnde al geïnteresseerd was in het kappersvak. Voordat ik met mijn opleiding begon was ik al bezig met het vlechten van haar en haarextentions. Daarnaast hou ik ervan om met mijn handen te werken en wil graag mensen mooier maken."


Wat vind je het leukst om te doen op je opleiding?

"Het leukste van mijn opleiding vind ik knippen en föhnen. Dit omdat je in overleg gaat met de klant. Je geeft advies en tips over het haar en wat het beste past. Daarmee probeer je dan het mooiste kapsel te maken en de klant tevreden naar huis te laten gaan. De klant tevreden zien is een mooi moment."


Waar heb je het meeste van geleerd tijdens je studie?

"Ik heb met name leren knippen. Ik had al wel beetje gekleurd en via YouTube-filmpjes geleerd hoe je haar opsteekt. Dus ik denk dat ik knippen wel echt geleerd heb op de opleiding. Volgende stap in mijn opleiding is leren hoe je een herenkapsel knipt. Daar heb ik zin in!"


Wat is je droom voor de toekomst en waarom?

"Ik wil mijn eigen zaak beginnen. Dat lijkt mij echt geweldig. Daarnaast wil ik echt alles goed kunnen doen. Excentrieke kapsels, kleuren, knippen en dan steeds ook de nieuwe technieken leren. Ik wil goed worden in mijn vak! Ik ben zo gemotiveerd en leergierig. Kom maar op!"