Charlotte vertelt

Charlotte vertelt over haar opleiding Frank Sanders Akademie voor Musical en Muziektheater.
Welke opleiding volg je?

"Ik studeer aan de Frank Sanders Akademie voor Musical en Muziektheater."


Waarom heb je voor deze opleiding gekozen?

"Ik heb voor de Frank Sanders Akademie voor Musical en Muziektheater gekozen, omdat ik van mijn passie mijn werk wil maken. Tijdens de audities voelde ik me meteen thuis door de fijne sfeer op school. Daarnaast zijn bijna alle docenten zelf werkzaam als professionals in het vak waardoor zij alle ins and outs over het vak weten en hun ervaringen met ons kunnen delen." 


Wat maakt je blij? 

"Elke dag hetgeen kunnen doen wat ik het allerleukste vind met de meest inspirerende, talentvolle en lieve klasgenoten en docenten die je maar kunt wensen. En natuurlijk op het toneel staan en de ultieme vrijheid voelen van spelen."


Wat vind je het leukst om te doen op je opleiding?

"Het allerleukste vind ik de praktijk! Samenwerken met je klas, regisseur en choreograaf om een voorstelling zo goed mogelijk neer te zetten. En natuurlijk vervolgens hiermee het theater in te gaan en het aan de mensen te laten zien."


Waar heb je het meeste van geleerd tijdens je studie?  

"Wees niet bang om te falen. Streef niet altijd direct naar een eindresultaat maar wees vrij om dingen uit te proberen en te onderzoeken. Geef niet op en wees de beste versie van jezelf!"


Wat zijn je toekomstdromen?

"Mijn droom is om te spelen in professionele producties, groot of klein dat maakt mij niet uit zolang ik maar lekker bezig kan zijn. Daarnaast zou ik ook heel graag richting film en televisie willen gaan. En voor de verre toekomst zou ik graag les willen geven en anderen mensen inspireren om hun passie achterna te gaan."