Nieuw: facilitaire mbo-opleidingen
Sinds 1 februari biedt het ROC van Amsterdam weer alle mbo-opleidingen aan op het gebied van facilitaire dienstverlening. MBO College Centrum realiseert hiermee een compleet aanbod van facilitaire studierichtingen. Studenten hebben binnen het ROCvA de keuze uit opleidingen op niveau 1 tot en met 4. Bovendien kan er gekozen worden voor alle mogelijke leerwegen; BOL, BBL of via het leren On The job.

» Bekijk de facilitaire opleidingen
 
Wat doet een facilitaire dienst?  Denk hierbij aan klaarmaken van vergaderruimtes, het verzorgen van de catering, onderhoud van gebouwen, logistieke werkzaamheden en het afhandelen van de administratie. Het werkgebied is enorm breed en er is veel werkgelegenheid.
 
Een specialistische opleiding gericht op bepaalde servicegebieden als, evenementen, luchtvaart of zorg is eveneens mogelijk.

 

Ander nieuws

Nieuws Meer kansen voor mbo-studenten in de regio Nederland kampt met een tekort aan gekwalificeerde vakmensen. Dit vraagt om een sterke positionering van het mbo. Hilversum heeft met MBO College...
Nieuws Studenten ROC van Amsterdam – Flevoland vallen in de prijzen tijdens Skills The Finals Vijfendertig studenten van het ROC van Amsterdam - Flevoland streden om de nationale titel en wonnen vele medailles.
Nieuws Samenwerking beroepsonderwijskolom ICT en Media MBO College Hilversum gaat aansluitende opleidingsroutes tussen vmbo-mbo-hbo ontwikkelen en uitvoeren. MBO College Hilversum
Bekijk al het nieuws