Nieuw: facilitaire mbo-opleidingen
Sinds 1 februari biedt het ROC van Amsterdam weer alle mbo-opleidingen aan op het gebied van facilitaire dienstverlening. MBO College Centrum realiseert hiermee een compleet aanbod van facilitaire studierichtingen. Studenten hebben binnen het ROCvA de keuze uit opleidingen op niveau 1 tot en met 4. Bovendien kan er gekozen worden voor alle mogelijke leerwegen; BOL, BBL of via het leren On The job.

» Bekijk de facilitaire opleidingen
 
Wat doet een facilitaire dienst?  Denk hierbij aan klaarmaken van vergaderruimtes, het verzorgen van de catering, onderhoud van gebouwen, logistieke werkzaamheden en het afhandelen van de administratie. Het werkgebied is enorm breed en er is veel werkgelegenheid.
 
Een specialistische opleiding gericht op bepaalde servicegebieden als, evenementen, luchtvaart of zorg is eveneens mogelijk.

 

Ander nieuws

Nieuws Start samenwerking ROC van Amsterdam en Brandweer Amsterdam-Amstelland Vandaag vond de kick-off plaats van de samenwerking tussen het ROC van Amsterdam - Flevoland en de Brandweer Amsterdam-Amstelland. De samenwerking... MBO College Zuidoost
Nieuws Opleiding Tailor Professional officieel erkend als Associate Degree De ambachtsopleiding Tailor Professional is een opleiding op niveau 5 speciaal voor diegenen die het ambacht van kleding maken naar een hoger...
Nieuws Studenten ROC van Amsterdam - Flevoland vallen in de prijzen tijdens Skills The Finals Studenten winnen drie gouden, vijf zilveren en twee bronzen medailles.
Bekijk al het nieuws