Miss IT: haal het maximale uit je carrière

Wereldwijd kiezen steeds meer meiden en vrouwen voor ICT-studies en ICT-beroepen. Dat is goed nieuws, want de markt heeft grote behoefte aan goed opgeleide professionals.

Wat is Miss IT?

Vrouwen zorgen al voor een broodnodige frisse wind in wat eens een mannenwereld was, maar er zijn nog véél meer vrouwen nodig in de ICT! Vooral in Nederland. Daarom zijn we het initiatief Miss IT gestart, om meiden enthousiast te maken voor ICT-opleidingen.

Miss-IT-ict_blauw-web.png


Waarom kiezen voor ICT?

Er zijn veel goede redenen om voor ICT te kiezen. Door de groeiende digitalisering is er veel werk in de ICT en kun je als vrouw het maximale uit je carrière halen. Bovendien is het werk uitdagend, afwisselend en biedt ruimte aan je creativiteit. En een baan in de ICT goed voor je bankrekening. Niet verkeerd!


Wat kunnen wij voor je betekenen?

We bieden je de opleidingen die toegang geven tot een wereld van mogelijkheden. Laat je verleiden door meiden die het nu al doen: misschien heb jij dan straks ook een wereldbaan!

 

Volg de Miss IT bloggers...

Politielogo

3 juli 2017

DigiGirlz-event bij Microsoft

Blogger: Nathalie Westhoeve

Op 13 april 2017 ging ik naar het DigiGirlz-event bij Microsoft om MISS IT te vertegenwoordigen. Het doel van het event was om meisjes te inspireren voor beroepen in de ICT. 

Lees verder
Er wordt steeds een beroep gedaan op je creativiteit, je zult je dus niet snel vervelen.
Het is afwisselend werk en je komt in contact met veel andere afdelingen in een organisatie.
Met een goede ICT-opleiding het kan ik het maximale uit mijn carrière halen!
Als ICT-specialist word je met open armen ontvangen door organisaties en bedrijven!