Miss IT: haal het maximale uit je carrière

Wereldwijd kiezen steeds meer meiden en vrouwen voor ICT-studies en ICT-beroepen. Dat is goed nieuws, want de markt heeft grote behoefte aan goed opgeleide professionals.

Wat is Miss IT?

Vrouwen zorgen al voor een broodnodige frisse wind in wat eens een mannenwereld was, maar er zijn nog véél meer vrouwen nodig in de ICT! Vooral in Nederland. Daarom zijn we het initiatief Miss IT gestart, om meiden enthousiast te maken voor ICT-opleidingen.

Miss-IT-ict_blauw-web.png


Waarom kiezen voor ICT?

Er zijn veel goede redenen om voor ICT te kiezen. Door de groeiende digitalisering is er veel werk in de ICT en kun je als vrouw het maximale uit je carrière halen. Bovendien is het werk uitdagend, afwisselend en biedt ruimte aan je creativiteit. En een baan in de ICT goed voor je bankrekening. Niet verkeerd!


Wat kunnen wij voor je betekenen?

We bieden je de opleidingen die toegang geven tot een wereld van mogelijkheden. Laat je verleiden door meiden die het nu al doen: misschien heb jij dan straks ook een wereldbaan!

 

Jaarmagazine 2024 verschenen

Ons jaarmagazine 2024 is verschenen! Hierin blikken we terug op het afgelopen jaar. Een jaar waarin op onze colleges veel aandacht was voor de kwaliteit van het onderwijs. Ook kregen de strategische thema’s uit onze meerjarenstrategie…