Travel & Hospitality

Het is boeiend om mensen te helpen die interessante toeristische gebieden willen bezoeken. Je werkt voor reisorganisaties of hotels. Daarbij heb je veel aandacht voor gastvrijheid binnen een commerciële, internationale reiswereld in de regio Amsterdam.


De reiswereld vraagt van jou enthousiasme, persoonlijkheid, gastvrijheid en representativiteit. Je bent het visitekaartje van je bedrijf en van toegevoegde waarde voor de beleving van de klanten en gasten. Je doet kennis en ervaring op in de (online) reisbranche en hotellerie. Als je kiest voor een niveau-4 opleiding ontwikkel je bovendien je managementvaardigheden. De wereld ligt voor jou open!

Dit zijn de Travel & Hospitality-opleidingen waaruit je kunt kiezen:

International Travel & Hospitality Management (niveau 4) 

Hotelmanagement on the jobDo you love to travel? Is working abroad or in an international environment all you hope for? Then get your career started here! This course prepares you for the tasks of a manager, at both hotels and travel agencies.

You become an expert in selling and marketing travel and hospitality products and services. You get to know everything about destinations, their cultures and attractions.  


» Meer info en aanmelden

Manager Travel & Hospitality (niveau 4) 

Hotelmanagement / Meewerkend Horeca OndernemerWil jij in de bruisende wereld van toerisme of hotels werken? Begin je carrière dan met de opleiding Manager Travel & Hospitality. Werkgevers verwachten van jou dat je enthousiast en gastvrij bent.

Je kunt goed met mensen omgaan en hebt een talent voor verkopen; je werkt nauwkeurig en bent gedreven om resultaten te behalen. Ook leer je om leiding te geven en mensen te motiveren en aan te sturen.  

» Meer info en aanmelden
 

Manager Travel & Hospitality on the job (niveau 4) 

Hotelmanagement / Ondernemer, Manager Hotel & RestaurantWil jij werken en leidinggeven in de wereld van toerisme en hotellerie? Begin je carrière dan met de opleiding Travel & Hospitality on the job. Hospitality zit je in het bloed en je houdt ervan om nieuwe plaatsen en culturen te ontdekken.

Je kiest voor een ‘on the job’ opleiding omdat je iemand bent die van aanpakken houdt en die liever meteen ergens mee start en al doende leert. 


» Meer info en aanmelden 

Zelfstandig Medewerker Travel & Hospitality (niveau 3) 

Hotelmanagement / Mbo-plus Hospitality Management (Flex-opleiding)Wil jij in de bruisende wereld van het toerisme of de hotellerie werken? Begin je carrière dan met de opleiding Zelfstandig Medewerker Travel & Hospitality. Werkgevers verwachten van jou dat je enthousiast en gastvrij bent.

Je kunt goed met mensen omgaan en je ziet er verzorgd en netjes uit. Je hebt talent voor verkopen, werkt nauwkeurig en bent gedreven om resultaten te behalen.
 

» Meer info en aanmelden 
 

Zelfstandig Medewerker Travel & Hospitality on the job (niveau 3) 

Manager International HospitalityWil jij werken in de wereld van toerisme in al zijn onderdelen en zit hospitality in je bloed? Kies dan voor de opleiding Zelfstandig Medewerker Travel & Hospitality on the job. Je houdt ervan om nieuwe plaatsen en culturen te ontdekken.

Je kiest voor een ‘on the job’ opleiding omdat je iemand bent die van aanpakken houdt. Onderwijs in de prachtige leeromgeving van een bedrijf dus!  
 

» Meer info en aanmelden