Sportieve leerbedrijven

Zoek je een unieke, sportieve en spannende stageplaats? Kies dan voor een stage bij het Friendship Sports Centre of Fun Forest, twee leerbedrijven van het ROC van Amsterdam. Het leuke van stagelopen in deze leerbedrijven is dat je samen met andere studenten het bedrijf draaiende houdt!  

Ajax

Als ROCvA student heb je kans om stage te lopen bij Ajax. Ook zijn er veel Ajax-evenementen waar je ervaring kunt opdoen.

» Meer informatie over Ajax als stageplek 

Friendship Sports Centre

Het Friendship Sports Centre is het eerste sport- en spelcentrum voor jongeren met een beperking in West-Europa. Alle voorzieningen zijn aangepast. Zo kan de doelgroep toegankelijk, leuk en veilig sporten en spelen. Dagelijks zijn er meer dan honderd studenten van verschillende ROCvA-opleidingen actief.


Het leerbedrijf en stagemogelijkheden
Er zijn verschillende mogelijkheden om stage te lopen in het Centre. Zo kun je bezoekers assisteren bij het sporten, meehelpen in de horeca, administratie of zorg, het amusement verzorgen of zorgdragen voor de beveiliging in en om het gebouw.

Fun Forest: leren tussen de bomen
Ben je op zoek naar een spannende stage? Fun Forest in het Amsterdamse Bos is een klimpark waar bezoekers verschillende klimparcoursen tussen de bomen kunnen afleggen. Het is een ROCvA-leerbedrijf waar dagelijks mee dan 30 stagiaires werken en leren.
 

Het leerbedrijf en stagemogelijkheden
Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als instructeur waarbij je groepen en activiteiten binnen het klimpark begeleidt. Of je ondersteunt het park bij de marketing- en communicatieactiviteiten, door bijvoorbeeld te zorgen voor zoveel mogelijk bezoekers.