Collega Hind ambassadeur voor Nuffic
Hind werkt bij MBO College Zuid en speelt een belangrijke rol in de nieuwe campagne van Nuffic, de Nederlandse organisatie voor internationalisering in het onderwijs. Nuffic ​ziet een belangrijke rol voor docenten in het voorbereiden van mbo-studenten op het leven, leren en werken in een samenleving en arbeidsmarkt die steeds internationaler wordt.

De campagne benadrukt de komst van een wereldse toekomst zonder grenzen. Het is daarom van groot belang dat studenten internationale competenties opdoen. Nuffic speelt in op dit thema en lanceerde vorige week de campagne Wereldklasse. De campagne startte met persoonlijke verhalen, waaronder ook het verhaal van onze collega Hind. De verhalen worden verder aangevuld met een animatiefilmpje over Internationalisering in het mbo. De komende drie maanden zal Nuffic verschillende filmpjes en een interactieve tool met voorbeelden van internationalisering delen op hun eigen social media.

Op de website van Nuffic lees je meer over het verhaal van Hind.

Ander nieuws

Nieuws Meer kansen voor mbo-studenten in de regio Nederland kampt met een tekort aan gekwalificeerde vakmensen. Dit vraagt om een sterke positionering van het mbo. Hilversum heeft met MBO College...
Nieuws Studenten ROC van Amsterdam – Flevoland vallen in de prijzen tijdens Skills The Finals Vijfendertig studenten van het ROC van Amsterdam - Flevoland streden om de nationale titel en wonnen vele medailles.
Nieuws Samenwerking beroepsonderwijskolom ICT en Media MBO College Hilversum gaat aansluitende opleidingsroutes tussen vmbo-mbo-hbo ontwikkelen en uitvoeren. MBO College Hilversum
Bekijk al het nieuws