Klassiekers re-invented basiscursus taart maken

Deze cursus is bedoeld voor beginnende banketbakkers en hobbyisten.


De cursus wordt begeleid door Bart de Gans.
 
Duur van de cursus: drie avonden
Startmomenten:  nieuwe data volgen 
Locatie: Elandsstraat 175, Amsterdam
Inloop van 17.00 tot 17.30 uur
Lestijden:
 donderdag van 17.30 tot 22.00 uur
Kosten:  € 239 incl. BTW

Cursusdata

Nieuwe cursusdata volgen binnenkort.

Inhoud van de cursus

In deze cursus inspireren wij je met bereidingen en recepten uit het verleden. Je leert om taarten te maken vanaf de basis. In deze cursus leer je werken om authentieke recepten met een hedendaagse twist te lezen en te bereiden. Je leert hoe je de taart moet afbakken. Je leert om verschillende soorten beslag te maken. Je krijgt interessante kennis, feiten en tips om je te amuseren en uit te dagen.  
 
In deze driedaagse cursus is er aandacht voor de volgende klassiekers:
  • Charlotte Russe
  • Sachertorte
  • Croque-en-bouche

Wat leer je tijdens de cursus

  • Bereiden van biscuit
  • Bereiden van verse vullingen
  • Opspuittechnieken
  • Afwerktechnieken
  • Decoreren

Aanmelden

Voor meer informatie kun je bellen met 020 579 16 20. 
E-mail: centrumcontractonderwijs@rocva.nl