Klassiekers re-invented basiscursus taart maken

Deze cursus is bedoeld voor beginnende banketbakkers en hobbyisten.


De cursus wordt begeleid door Bart de Gans.
 
Duur van de cursus: drie avonden
Startmomenten:  mei 2018 en november 2018 (bij voldoende aanmeldingen)
Locatie: Elandsstraat 175, Amsterdam
Lestijden: donderdag van 18.00 - 22.00 uur
Kosten:  € 239 incl. BTW

Cursusdata

  • mei/juni 2018 (24, 31 mei en 7 juni)
  • november 2018 (15, 22 en 29 november)
  • mei 2019 (9, 16 en 23 mei)
  • november 2019 (7, 14 en 21 november)

Inhoud van de cursus

In deze cursus inspireren wij je met bereidingen en recepten uit het verleden. Je leert om taarten te maken vanaf de basis. In deze cursus leer je werken om authentieke recepten met een hedendaagse twist te lezen en te bereiden. Je leert hoe je de taart moet afbakken. Je leert om verschillende soorten beslag te maken. Je krijgt interessante kennis, feiten en tips om je te amuseren en uit te dagen.  
 
In deze driedaagse cursus is er aandacht voor de volgende klassiekers:
  • Charlotte Russe
  • Sachertorte
  • Croque-en-bouche

Wat leer je tijdens de cursus

  • Bereiden van biscuit
  • Bereiden van verse vullingen
  • Opspuittechnieken
  • Afwerktechnieken
  • Decoreren

Aanmelden

Houd er rekening mee dat ongeveer een maand voor aanvang van de eerste cursusdag wordt besloten of de cursus wel of niet doorgaat.

» Ga naar het aanmeldformulier

Voor meer informatie kun je bellen met (020) 579 70 13 
E-mail: centrumcontractonderwijs@rocva.nl