Toerisme

Is de internationale wereld van gastvrijheid, reizen en vrije tijd iets voor jou? We gaan met z’n allen weer op reis en jij bent keihard nodig! 


De wereld ligt juist nu weer voor je open. Je wilt graag je horizon verbreden en ervaring op doen in binnen- en buitenland. Dan is dit hét vertrekpunt om in de toerismebranche te starten. Van recreëren bij een camping tot werken in de luchtvaart, maar ook inzetbaar zijn bij maatschappelijke organisaties en sportinstellingen. Je leert het allemaal binnen de sector Toerisme. Kies voor een opleiding in de toerisme bij MBO College Centrum of MBO College Airport.

Waarom kiezen voor een opleiding binnen Toerisme?

  • Buitenlandstages en studiereizen
  • Digitale vaardigheden voor de mobiele reiziger
  • Projecten met het bedrijfsleven
  • Leren in de praktijk (‘on the Job’)

Bij MBO College Airport vind je onder andere de volgende opleidingen:

Zelfstandig Medewerker Travel & Hospitality

Wil jij in de bruisende wereld van het toerisme of de hotellerie werken? Begin je carrière dan met deze opleiding. Je weet wat de klant wil en weet het juiste advies te bieden. Jij regelt alles! Je leert over de online klantreis en gebruikt de nieuwste digitale apparatuur en software. Je houdt ervan om mensen te helpen en hun een unieke reiservaring te bieden. Daarnaast volg je alle trends en ontwikkelingen in de branche via o.a. social media. Zo weet jij precies waar je gasten of klanten behoefte aan hebben.

» Meer info en aanmelden Zelfstandig Medewerker Travel & Hospitality


Manager Travel & Hospitality on the Job

Jij hebt de ambitie om te werken als leidinggevende in de wereld van toerisme in al zijn facetten. Hospitality zit je in het bloed en je houdt ervan om nieuwe plaatsen en culturen te ontdekken. Je kiest voor een opleiding ‘on the Job’ omdat je iemand bent die van aanpakken houdt en die liever meteen ergens mee start en al doende leert. Geen theoretisch of praktisch onderwijs op school dus, maar onderwijs in de prachtige leeromgeving van een bedrijf.

» Meer info en aanmelden Manager Travel & Hospitality on the Job


International Travel & Hospitality Management (bilingual)

Do you love to travel? Is working abroad or in an international environment all you hope for? Then get your career started! This course prepares you for the tasks of a manager. You become an expert in selling and marketing travel and hospitality products and services. You get to know about destinations, cultures and attractions and will experience all kind of digital tools. You’ll be introduced to the complete customer journey. Your customers can be either consumers, businesses or both.

» Meer info en aanmelden International Travel & Hospitality Management



Bij MBO College Centrum vind je onder andere de volgende opleidingen:

Medewerker Recreatie, Sport & Toerisme

Vind jij het leuk om mensen te vermaken? Hou je van sport & spel, van creatieve activiteiten of van show & entertainment? Ben je gastvrij en behulpzaam? Kies dan voor de opleiding Medewerker Recreatie, Sport & Toerisme! Je hebt een heel afwisselend beroep. Je wordt vaak op verschillende plekken ingezet. Je werkt bij recreatiebedrijven zoals campings, bungalowbedrijven en attractieparken. 

» Meer info en aanmelden Medewerker Recreatie, Sport & Toerisme


Allround Hospitality Medewerker

Wil jij in de bruisende wereld van het toerisme, horeca, hotellerie of evenementen werken? Wil jij als een echte allrounder keuzes kunnen maken voor werk waar jouw hospitality en gastvrijheid gezocht wordt? Begin je (internationale) carrière dan hier. Je organiseert, adviseert, verkoopt, regelt, begeleidt en controleert bij diverse activiteiten die gericht zijn op de beleving van gasten.

» Meer info en aanmelden Allround Hospitality Medewerker



Manager International Hospitality

Ben je geïnteresseerd in een internationale carrière in de horeca en/of toerisme? Zie je jezelf toezicht houden in een hotel? Maak je dromen waar door te kiezen voor deze tweetalige opleiding. De opleiding vindt plaats bij bedrijven (bv. hotels, Amsterdam Marketing) en op school. De lessen worden gegeven in het Engels en Nederlands. Spaans is de tweede vreemde taal.

» Meer info en aanmelden Manager International Hospitality




 

» Bekijk alle opleidingen binnen de sector Toerisme & Recreatie