Voor volwassenen

NEW BEAUTY Skin & Nail Specialist

Schoonheidsspecialist - 25404
Voor volwassenen
MBO College Zuid
Europaboulevard 13, Amsterdam
-
20 weken
nov '22
ODT 25404
Introductie

Over de cursus

Wil jij een smart professional worden en beautybehandelingen geven op hoog niveau? En wil je hiervoor een officieel mbo-certificaat ontvangen? Meld je dan nu aan voor deze unieke opleiding die in samenwerking met SOAP TREATMENT STORE wordt gegeven.  

De opleiding tot Skin & Nail Specialist is voor iedereen die zich wil (bij)scholen tot next level beautician. Bijvoorbeeld als je werkt in de beauty- of kappersbranche en je een officieel certificaat in de Schoonheidsverzorging wilt behalen. De opleiding is ook interessant voor je als je al een diploma hebt, maar je wil bijscholen in de nieuwste inzichten, technieken en behandelingen.

In deze opleiding van 20 weken leer je meer over behandelingen, ingrediënten, skin concerns, hospitality en business. Daarnaast krijg je toegang  tot de SOAP ACADEMY waar je alle trainingen en video’s kunt bekijken.

Het ROC van Amsterdam en SOAP TREATMENT STORE hebben hun expertise en kennis gebundeld en een lesprogramma opgezet dat voldoet aan de internationale standaard van een Skin & Nail Specialist. De opleiding is gebaseerd op het principe ‘blended learning’. Dit houdt in dat je zowel online, in het klaslokaal, in de salon zelf en via coaching wordt opgeleid. En dat is echt dé manier om in korte tijd opgeleid te worden tot een topspecialist (en meer)!

Programma

Je volgt iedere woensdag praktijk- en theorieles op MBO College Zuid. Daarnaast zijn er verschillende meeloopdagen bij SOAP TREATMENT STORE en coaching-sessies wanneer jij daar behoefte aan hebt (die plan je makkelijk online in).

Als je begint krijg je de volgende lesmaterialen thuisgestuurd:

•    De Professional Box van Prescription
•    Een behandelpakket van OPI
•    Salon supplies (zoals schort, handdoeken, etc)
•    Unieke code met toegang tot SOAP ACADEMY

Uniek aan deze opleiding is dat je toegang krijgt tot de aantrekkelijke SOAP TREATMENT Portal (SOAP ACADEMY) met actuele instructievideo’s, leeropdrachten en uitleg van de theorie. De lessen en demonstraties worden gegeven door professionals van zowel SOAP TREATMENT STORE als van OPI én docenten van de opleiding Schoonheidsverzorging van het ROC van Amsterdam.

Je oefent elke week met het toepassen van de geleerde vaardigheden en daarnaast werk je gemiddeld 2 uur per week thuis aan je opdrachten. Houd rekening met een totale studielast van 6 tot 7 uur per week.

Twee praktijkexamens en een theorie-examen maken onderdeel uit van de opleiding. Tijdens de opleiding word je gekoppeld aan een coach die je ondersteunt bij je leerproces. Jullie kijken samen naar wat je moet doen om het certificaat succesvol te behalen.
Lees verder

Wat leer je tijdens de cursus?

  • Manicure en pedicure behandelingen uitvoeren
  • Klant ontvangen, behandelen en adviseren
  • Huidtypen herkennen en behandelen
  • Gezichtsbehandeling uitvoeren
  • Passende technieken, producten, (hulp)middelen en apparatuur inzetten om een gezichtsbehandeling uit te voeren
  • Shapen, stylen en tinten van wenkbrauwen
  • Met gepersonaliseerde producten werken
  • Extra: business en marketing /masterclass how to work with prescription
Lees verder

Certificaat

Na afronding van de opleiding Skin & Nail Specialist krijg je de kans een officieel mbo-certificaat te behalen. Je sluit het programma dan af met een examen en bij goed gevolg ontvang je het mbo-certificaat Skin & Care. Een mbo-certificaat is het bewijs dat je met succes een deel van de mbo-opleiding Schoonheidsverzorging hebt afgerond.

Jouw mbo-certificaat komt in het diplomaregister van DUO en biedt je de mogelijkheid later het gehele diploma Schoonheidsspecialist te halen.
Lees verder
Praktische informatie

Praktische informatie

  • Een diploma van het voortgezet onderwijs
  • Een intake- en kennismakingsgesprek
Lees verder

Lees verder
De opleidingskosten zijn € 2.500 voor 20 weken les en begeleiding, inclusief toegang tot de exclusieve online studentenportal, examens, het behalen van het mbo-certificaat en het materialenpakket bestaande uit:

•    De Professional Box van Prescription (bekijk de box
•    Een behandelpakket van OPI
•    Salon supplies (zoals schort, handdoeken, etc)
•    Unieke code met toegang tot SOAP ACADEMY
Lees verder
Lees verder
Wil je meer informatie over deze opleiding? Neem dan contact op met MBO College Zuid / SOAP TREATMENT STORE via mbocollegezuid@rocva.nl.
Lees verder
Locatie(s)

Locatie(s)

Klik op de marker of locatie voor meer informatie hierover.

Niet beschikbaar

Niet beschikbaar
Niet beschikbaar Niet beschikbaar

Telefoon: Niet beschikbaar

Meer informatie Plan je route

 
Pagina inhoud

Voor welke locatie wil je je aanmelden?

Zit de opleiding die je wilt volgen vol? We willen je graag verder helpen! Neem contact op met het informatiecentrum.
Er is een profiel voor je aangemaakt
In je mailbox vind je de gegevens die je nodig hebt. Daarmee kun je je profiel bevestigen en doorgaan met aanmelden.
Geen open dagen voor deze opleiding
Brochure
NEW BEAUTY Skin & Nail Specialist Ontvangen per post Downloaden als PDF
Meld je aan