Hotel-management

Wil je graag leidinggeven in een hotel of restaurant? Of  wil je graag aan de slag als manager in de gastvrijheidsbranche? Dan is een opleiding binnen de sector Hotelmanagement zeker iets voor jou!

Bij Hotelmanagement draait alles om gastvrijheid. Als horecaondernemer zit je vol ideeën die je ook durft uit te voeren. Je bent een echte alleskunner. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de zaak goed loopt. Zo bewaak je het budget en neem je personeel aan. Jij bepaalt welke kant het bedrijf op gaat. 
 
Hotelschoolopleidingen bieden een internationaal perspectief. Naast de versnelde opleiding voor havisten, Mbo-plus Hospitality Management, is er ook de praktijkgerichte opleiding, Hotelmanagement on the job. Hier leer je alles in de praktijk! Daarnaast is er ook een tweetalige opleiding, namelijk: Manager International Hospitality.

Dit zijn de Hotelmanagement-opleidingen waaruit je kunt kiezen:

Hotelmanagement on the job

Hotelmanagement on the jobJij kiest voor de opleiding Hotelmanagement on the job omdat je wilt leidinggeven in een (middel) groot hotel of restaurant en hospitality je in het bloed zit. Ben jij iemand die liever leert in de praktijk dan op school, dan is de opleiding Hotelmanagement on the job wat voor jou! Geen theoretisch of praktisch onderwijs op school, maar onderwijs in de prachtige leeromgeving van minimaal een driesterren hotel. 
Als je de opleiding hebt afgerond dan kun je doorgroeien naar teamleider of (afdelings)manager. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken, dankzij jou loopt alles op rolletjes. 

» Meer info en aanmelden

Hotelmanagement / Meewerkend Horeca Ondernemer

Hotelmanagement / Meewerkend Horeca OndernemerWil je ondernemer worden of leidinggeven in een restaurant of eetcafé? Werk je graag in een team? Start dan met de opleiding Hotelmanagement / Meewerkend Horeca Ondernemer, die zich richt op het MKB. 
Je hebt ideeën en voert die uit. Je bent een alleskunner. Zo geef je leiding aan een team, maar je werkt mee als dat nodig is. Bijvoorbeeld met bedienen. Je maakt het werkrooster. Je koopt slim in door goede afspraken te maken over prijs en kwaliteit. Je maakt een grote kans om snel leidinggevende te worden. Met jouw kennis en ervaring weet je hoe je een eigen zaak begint én tot een succes maakt!

» Meer info en aanmelden

Hotelmanagement / Ondernemer, Manager Hotel & Restaurant

Hotelmanagement / Ondernemer, Manager Hotel & RestaurantWil jij leidinggeven in een hotel of restaurant? Begin dan met de opleiding Ondernemer / Manager Hotel & Restaurant! Na je opleiding kun je aan de slag als teamleider of manager. Maar je kunt ook je eigen zaak beginnen of starten met een hbo-opleiding. 
Als horecaondernemer zit je vol ideeën die je ook durft uit te voeren. Je bent een echte alleskunner. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de zaak goed loopt. Zo bewaak je het budget en neem je personeel aan. Jij bepaalt welke kant het bedrijf op gaat.

» Meer info en aanmelden 

Hotelmanagement / Mbo-plus Hospitality Management (Flex-opleiding)

Hotelmanagement / Mbo-plus Hospitality Management (Flex-opleiding)Ben je net klaar met je havo of vwo? En wil je verder in de horeca? Dan is deze tweejarige opleiding iets voor jou! Met dit diploma kun je leiding geven in een hotel of restaurant. Maar je kunt ook doorstuderen aan de Hogere Hotelschool. Dit kan dan in een versneld traject. 
Deze opleiding bereidt je voor op een baan als ondernemer of manager in de horeca. Jij zorgt ervoor dat de zaak goed loopt. Je houdt het budget in de gaten en bent verantwoordelijk voor het personeel. Je zorgt ook voor tevreden gasten en je probeert de winst te verhogen. Als je het aandurft kun je zelfs je eigen horecabedrijf of hotel beginnen!

» Meer info en aanmelden 

Manager International Hospitality

Manager International HospitalityWaar gasten zijn - in een hotel, reisbureau, restaurant of evenement – is gastvrijheid de sleutel tot succes. Gastvrijheid zorgt ervoor dat gasten zich thuis voelen, waar ter wereld ze zich ook bevinden. Ben je geïnteresseerd in een internationale carrière in de horecasector? Zie je jezelf toezicht houden in een hotel? Dan is de opleiding Manager International Hospitality iets voor jou.
Veel van de theorie en praktische vaardigheden leert bij een van onze partnerbedrijven; met docenten die je volgen en ervaren professionals die precies weten wat je nodig hebt om je carrière te starten.

» Meer info en aanmelden